Stormyra hyttefelt

Ti minutter fra Leknes lufthavn, ligger Stormyra hyttefelt. Hyttefeltet er regulert for 25 hytter, og er ferdig opparbeidet med vei, vann og avløp frem til tomtene.

Lokalisert nede ved Buksnesfjorden i naturskjønne Pettvika, har man umiddelbar tilgang på fantastiske naturopplevelser med utmerkede solforhold, midnattsol, og sjøliv. Alle hyttetomtene har en flott utsikt over fjorden, og på sommeren kan man nyte 24 timer med sollys. Vinterstid er det utallige muligheter for vinteraktiviteter, med oppkjørt lysløype, gode toppturmuligheter, og alpinanlegg innenfor en 10-15 minutters biltur.

Plassert midt i Lofoten, er Stormyra et utmerket utgangspunkt for å oppleve Lofoten i sin helhet. Innenfor en seks minutters kjøretur ligger Lofotens handelssentrum Leknes, med alle tilbud man kan forvente av en liten by. Stamsund ligger også innenfor kort rekkevidde, med daglig anløp av hurtigruten.

Stormyra Hyttefelt er det perfekte valget for deg som ønsker en idyllisk naturskjønn fritidseiendom, samtidig som man kan nyte bekvemmeligheten av Lofotens unike tilbud av opplevelser i umiddelbar nærhet.
Kontakt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
undefined
Dersom du ønsker mer informasjon om Stormyra hyttefelt, eller ønsker et uforpliktende tilbud, så ta kontakt med Harry Martinsen på telefon 913 24 290
eller send en e-post til harry@tmartinsen.no

Stormyra hyttefelt på kart